Izdelek je čisti unikat.

Vsak izdelek je skrbno načrtovan, ročno obdelan ter oblikovan. Ker les diha, se skozi fazo sušenja v deblu oblikujejo edinstvene razpoke, ki izdelku poudarijo pristnost. 

Ne vsebuje umetnih materialov.

Odlagalnik nas opominja, kako prijeten občutek je v naravi. Kako lepo je v gozdu. Zato odlagalnik ni le sestavljen iz naravnih materialov, odlagalnik je narava. Brez delčka umetnih materialov.

Izdelek je trajnosten in 100% primeren za reciklažo.

Je trden material, ki je enostaven za vzdrževanje, po uporabi pa primeren za popolno reciklažo brez nepotrebnih emisij. Ker je izdelek čisti les je neskončno trajen. Ker les diha, bi lahko v različnih okoljih minimalno spreminjal svojo obliko, kar pa je po svoje odraz edinstvenosti naravnih materialov. 

Uporabljamo le naravne premaze.

Premazi, ki jih uporabljamo za barvanje in zaščito lesa so izključno iz naravnih materialov, kar dokazujeta certifikata EN7-3 in Ecolabel. Uporaba slednjih je zaradi svojih sestavin, ki bazirajo na vodni osnovi, prijazna do ljudi in narave. 

Spoštujemo naravo in skrbimo za prihodnost.

Za vsak prodani odlagalnik, se zavezujemo posaditi novo drevo ter v gozd vrniti novo življenje. V veselje nam je ustvarjati trajnostno, hkrati pa skrbeti za našo in vašo prihodnost.